Etusivu Tule meille töihin Yhteystiedot

Palvelutalot

Mikkelissä ja Mäntyharjulla sijaitsevat palvelutalomme ovat tehostetun palvelun asumisyksikköjä, joissa asutaan omissa kodeissa omien tuttujen tavaroiden ja huonekalujen keskellä hoitajiemme antaman henkilökohtaisen avun turvin silloin, kun omat voimavarat eivät riitä ja tarvitaan jo ympärivuorokautista apua. Palveluasuntomme ovat väljiä keittiöillä ja makuuhuoneilla varustettuja huoneistoja. Ryhmäkodin asunnot ovat pienempiä.

Asukkaitamme autetaan päivittäin ruokahuollossa, vaatehuollossa, henkilökohtaisen hygienian ylläpitämisessä, lääkehoidossa ja tarvittavissa sairaanhoidollisissa toimenpiteissä.

Järjestämme yhteistoimintatuokioita ja fysioterapeuttimme ohjaa henkilökohtaisia kuntoliikuntatuokioita ja yhteisöllisiä viriketuokioita viikoittain.  Katso kohta palvelut
Palvelutaloasukkaaksi on mahdollista hakeutua kuntien sas-työryhmien kautta (Mikkeli ja Mäntyharju) taikka palvelut itse maksavana asiakkaana.   Mikkeli myöntää myös palveluseteleitä ympärivuorokautiseen asumispalveluun Pappilanpuistoon. 
Katso yhteystiedot ja asuntojen hakeminen

taloikoni

Pappilanpuisto

taloikoni

Mäntypuisto